LoJack Logo Wit
Get it back
with LoJack
LoJack spoort uw gestolen voertuig snel en nauwkeurig op dankzij onze unieke peilzenders en voertuigvolgsystemen.
Direct bestellen
SCM alarmklasse 1

Klasse 1 is de voormalige beveiligingsklasse ‘startonderbreker’.

Deze alarmklasse bevat geen inbraakdetectie of alarmeringen en is enkel bedoeld als startonderbreking. 

Bij voertuigen die af-fabriek zijn en voorzien van een goedgekeurde startonderbreker, werkt deze startonderbreker op het motormanagement van het voertuig. Bij een poging tot diefstal wordt de startmotor en brandstofvoorziening geblokkeerd.  

Dit zorgt ervoor dat een voertuig met een gecertificeerde 'klasse 1-startonderbeker' niet op eigen kracht verplaatst kan worden.

Prijs is op aanvraag afhankelijk van type voertuig

Camper LoJack SCM Klasse 1
SCM alarmklasse 2

Deze beveiligingsklasse bestaat uit een gecertificeerde 'klasse 1-startonderbreker', aangevuld met een alarmsysteem met inbraakdetectie en alarmering.

Met deze inbraakdetectie beveiligt u uw auto extra goed. De omtrekdetectie zorgt ervoor dat de autodeuren, achterklep en motorkap zijn beveiligd. Bij het openmaken van de auto (motorkap, deuren of achterklep) gaat het alarmsysteem (sirene) af en springen de knipperlichten aan. Het alarmsysteem is niet gekoppeld aan de alarmcentrale en schakelt niet automatisch uit als u de auto van het slot haalt. Het alarmsysteem in uw voertuig dient u zelf dus altijd uit te zetten. Het automatisch laten inschakelen van het alarmsysteem is toegestaan. Bestaande uit minimaal twee automatisch inschakelende blokkeringen: detectie en alarmering.

- Minimaal twee automatische blokkeringen conform klasse 1
- Omtrekdetectie en ruimtelijke detectie
- Akoestische signalering (sirene gaat af)
- Optische signalering (lampen gaan knipperen)

Prijs is op aanvraag afhankelijk van type voertuig

SCM alarmklasse 3

Een alarm met SCM alarmklasse 3 is het beste preventieve alarm voor inbraakbeveiliging.

Beveiligingsklasse 3 heeft dezelfde beveiliging als klasse 2 én is uitgebreid met een hellingdetectie. Dat betekent dat het alarm van de auto afgaat zodra de auto met een krik wordt opgetild. Dit voorkomt dat dieven de auto of velgen van de auto kunnen stelen. 

Met deze inbraakdetectie beveiligt u uw auto extra goed. De omtrekdetectie zorgt ervoor dat de autodeuren, achterklep en motorkap zijn beveiligd. Bij het openmaken van de auto (motorkap, deuren of achterklep) gaat het alarmsysteem(sirene) af en springen de knipperlichten aan. Het alarmsysteem is niet gekoppeld aan de alarmcentrale en schakelt niet automatisch uit als u de auto van het slot haalt. Het alarmsysteem in uw voertuig dient u zelf dus nog altijd uit te zetten. Het automatisch laten inschakelen van het alarmsysteem is toegestaan. Bestaande uit minimaal twee automatisch inschakelende blokkeringen: detectie en alarmering.

- Minimaal 2 automatische blokkeringen conform klasse 1 
- Omtrekdetectie en ruimtelijke detectie
- Akoestische signalering (sirene gaat af)
- Optische signalering (lampen gaan knipperen)
- Hellingdetectie

Prijs is op aanvraag afhankelijk van type voertuig