LoJack Logo Wit
Get it back
with LoJack
LoJack spoort uw gestolen voertuig snel en nauwkeurig op dankzij onze unieke peilzenders en voertuigvolgsystemen.
Direct bestellen

Organisatiestructuur

 

De LoJack Benelux Groep biedt volledige ketenintegratie op het gebied van diefstalbeveiliging: van eigen communicatienetwerk, producten en installatiefaciliteiten tot recherche werkzaamheden. Binnen de groep zijn vier ondernemingen actief.

   

Logo footer Lojack

LoJack Benelux                               (LJ Network Holding BV)

LoJack Benelux is sinds 2009 exclusief licentie- houder voor distributie en dienstverlening van het unieke LoJack concept in Benelux. Namens LoJack Corporation USA, tevens aandeelhouder in LoJack Benelux, beheren wij het VHF-radionetwerk in de Benelux. Namens LoJack EMEA, tevens minderheids-aandeelhouder in LoJack Benelux, beheren wij het VHF-radionetwerk in de Benelux. De internationale LoJack groep is een wereldspeler met meer tientallen connected (GSM/GPS/VHF) devices. Gezamenlijk met de andere Europese licentienemers bieden wij onze klanten dekking voor het lokaliseren van hun objecten. De LoJackunits zijn speciaal ontworpen voor maar één doel: uw gestolen object lokaliseren en terughalen.

 


Benelux Installation Professionals BV (BIP)

Benelux Installation Professionals is een dochter- onderneming van LoJack Benelux. Dit team van professionals met een passie voor de automotive branche richt zich op de verkoop en installatie van voertuigbeveiliging-, fleemanagement-, ritregistratie-, track & trace-oplossingen en signaleringsverlichting. Hieronder vallen uiteraard ook de systemen van LoJack Benelux. De inbouwspecialisten zijn LoJack en CCV/SCM gecertificeerd en verzorgen de werkzaamheden op locatie of in de eigen werkplaats in Oss.

 


Detektor Benelux BV                   (POB 1746)

Detektor Benelux is ook een dochteronderneming van LoJack Benelux en heeft een vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie voor het in stand houden van een Particulier Recherchebureau en is hiermee bevoegd om in opdracht van derden recherche onderzoeken uit te voeren. Detektor Benelux is gespecialiseerd in het veiligstellen en repatriëring van vermiste en verduisterde objecten en ladingen. Samen met politie, justitie en Europese partners voert zij (ook voor LoJack Benelux) haar rechercheactiviteiten en fraudeonderzoeken uit.


Magma Systems B.V.                                 

Magma Systems is onze importeur, ontwikkelaar en distributeur van SCM goedgekeurde alarmsystemen Magma Systems levert CCV/SCM goedgekeurde systemen voor vrijwel alle SCM beveiligingsklassen Daarnaast zijn zij ook gespecialeerd in maatwerk voor bijvoorbeeld campers. Vanuit Mill leveren wij dagelijks onze alarmsystemen aan de dealers.