LoJack Logo Wit
Get it back
with LoJack
LoJack spoort uw gestolen voertuig snel en nauwkeurig op dankzij onze unieke peilzenders en voertuigvolgsystemen.
Direct bestellen
LoJack laten inbouwen

 

Benelux Installation Professionals (BIP) is binnen de LoJack-groep een zelfstandig installatiebedrijf in de automotivebranche.

BIP is gespecialiseerd in de verkoop, installatie en onderhoud van voertuigbeveiligingsystemen, fleetmanagementsystemen, signaleringsverlichting en tailormade telematica. BIP is in die hoedanigheid ook het exclusieve installatiebedrijf voor alle LoJack-systemen. 

Alle LoJack-systemen in Benelux worden ingebouwd onder verantwoordelijkheid van BIP.

De inbouwspecialisten van BIP zijn gecertificeerd naar alle relevante normen, waaronder LoJack-certificatie en CCV/SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging).

Om aan deze normen te voldoen, volgen de specialisten periodiek cursussen en doen ze hierin examens. Ook worden werkzaamheden steekproefsgewijs gecontroleerd door onafhankelijke, externe auditors.

 

 

Benelux_Installation_Professionals_LoJac

Het werkgebied van BIP is de gehele Benelux en in elke provincie zijn LoJack-inbouwspecialisten beschikbaar om de doorlooptijd van de werkzaamheden op locatie te minimaliseren.

De inbouwspecialisten worden aangestuurd door een binnendienst vanuit Oss, die zorgt voor het aannemen, plannen en controleren van de opdrachten. U kunt bij deze binnendienst ook terecht voor vragen specifiek over uw voertuig of uw poliseisen. Ze kijken graag met u mee om een vrijblijvend advies te geven. U kunt met de binnendienst contact opnemen op nummer 085 - 773 11 50 of planning@beneluxip.com.

Na plaatsing van uw opdracht neemt de planningsafdeling binnen 2 werkdagen contact om de inbouwafspraak te maken.

De inbouw vindt binnen 2 weken na uw opdracht op locatie plaats. U kunt hierbij zelf aangeven of dit thuis, op de zaak of bij de dealer dient plaats te vinden.

De gemiddelde duur van de inbouw is als volgt:

LoJack Pulse      60 minuten
LoJack Pulse+    75 minuten
LoJack Max        90 minuten
LoJack Max+    240 minuten